Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Een belangrijk wapen in de verkiezingscampagne zijn partijvlaggen.

vlaggen

Overal op Curaçao hangen de politieke partijen steeds meer vlaggen op in lichtmasten en elektriciteitspalen. Vooral dat laatste kan gevaar opleveren. Daarvoor waarschuwt Aqualectra. Het nutsbedrijf zal vlaggen aan palen van het bovengrondse stroomnet daarom verwijderen.
Het ophangen van vlaggen is een traditie in verkiezingstijd. De partijen lijken met elkaar te wedijveren wie de meeste lantaarnpalen en andere objecten ‘in bezit’ heeft. Aqualectra is daar niet blij mee. ,,De mensen die de vlaggen ophangen kunnen onder stroom komen te staan. Daarnaast kunnen stroomdraden elkaar raken en kortsluiting veroorzaken, waardoor wijken langere tijd in het donker komen te zitten. Dat betekent ook dat Aqualectra extra kosten moet maken voor de reparatie.”


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).