Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Een belangrijk wapen in de verkiezingscampagne zijn partijvlaggen.

vlaggen

Overal op Curaçao hangen de politieke partijen steeds meer vlaggen op in lichtmasten en elektriciteitspalen. Vooral dat laatste kan gevaar opleveren. Daarvoor waarschuwt Aqualectra. Het nutsbedrijf zal vlaggen aan palen van het bovengrondse stroomnet daarom verwijderen.
Het ophangen van vlaggen is een traditie in verkiezingstijd. De partijen lijken met elkaar te wedijveren wie de meeste lantaarnpalen en andere objecten ‘in bezit’ heeft. Aqualectra is daar niet blij mee. ,,De mensen die de vlaggen ophangen kunnen onder stroom komen te staan. Daarnaast kunnen stroomdraden elkaar raken en kortsluiting veroorzaken, waardoor wijken langere tijd in het donker komen te zitten. Dat betekent ook dat Aqualectra extra kosten moet maken voor de reparatie.”


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.