Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Financieel directeur Henri Gerrits gaat weg bij het Sint Elisabeth Hospitaal (Sehos). Zijn contract loopt op 1 februari 2017 af, maar Gerrits vertrekt waarschijnlijk al eerder omdat hij nog vakantiedagen kan opnemen.

gerrits
Gerrits maakt inmiddels geen deel meer uit van het dagelijks bestuur van het Sehos en werkt een vervanger in. De tijdelijke kracht is in dienst genomen door medisch directeur Franke Scheper en algemeen directeur Frank Poen in afwachting van de aanstelling van een nieuwe financieel directeur.
De benoeming van de opvolger van Gerrits valt onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Toezicht van het Sehos. De wervings- en selectieprocedure kan lang duren en daarom hebben de twee directieleden besloten om tijdelijk een lokale persoon aan te trekken, aldus woordvoerder Raiza Kibbelaar. Zij kon gisteren niet zeggen om wie het gaat.
Kibbelaar benadrukt dat Gerrits, die in 2012 als financieel directeur begon bij het Sehos, ‘in goed overleg’ zijn contract heeft opgezegd. De dagelijkse leiding van het ziekenhuis is, totdat de Raad van Toezicht een geschikte kandidaat heeft gevonden, in handen van Scheper en Poen. Zij vormen voorlopig samen de Raad van Bestuur van het ziekenhuis.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).