De film ‘Havana Moon - The Rolling Stones Live in Cuba’ over het historische concert van de rockgroep dit jaar op Cuba, gaat op 23 september in première. stonesMusic Screen verzorgt de distributie in meer dan duizend bioscopen in Europa, Australië, Rusland, Japan en Latijns-Amerika. De film wordt maar één keer in de bioscoop vertoond. De registratie van het concert was in handen van Paul Dugdale. ‘Havana Moon’ is in de woorden van bestuursvoorzitter David Pope een oase van fantastisch ‘surround sound’ met super ‘high-definition’ beelden, de kijker heeft het gevoel bij het concert zelf aanwezig te zijn. Het is nog niet bekend of de eenmalige vertoning ook op Curaçao plaatsvindt. Dit jaar financierde Gregory Elias van Fundashon Bon Intenshon het gratis concert van de Stones op Cuba op 25 maart. Er kwamen 60.000 bezoekers naar het gratis concert.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).