Van een onzer verslaggevers
Nijmegen - De St. Annastraat in Nijmegen wordt tijdens de laatste dag van de Vierdaagse ritueel omgedoopt tot Via Gladiola.

viagladiola3

Lopers worden met veel gejuich en geklap de laatste kilometers doorgeholpen en krijgen het bekende bosje gladiolen als felicitatie voor hun prestatie. Zo werden gisteren ook de Curaçaoënaars die de Vierdaagse uit liepen warm onthaald.
Gekleed in T-shirts met ‘Curaçao’ erop en met een aantal blauw-gele vlaggen in de handen, was de groep op de Via Gladiola niet te missen. Rensley Victoria voltooide - door de regen kreeg hij blaren - met enige moeite zijn ‘historische’ tocht van vier keer 55 kilometer. Gisteren kwam hij een militair tegen met de Curaçaose vlag (foto rechts). Een ode aan zijn Curaçaose vrouw.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).