Van een onzer verslaggevers
Nijmegen - De St. Annastraat in Nijmegen wordt tijdens de laatste dag van de Vierdaagse ritueel omgedoopt tot Via Gladiola.

viagladiola3

Lopers worden met veel gejuich en geklap de laatste kilometers doorgeholpen en krijgen het bekende bosje gladiolen als felicitatie voor hun prestatie. Zo werden gisteren ook de Curaçaoënaars die de Vierdaagse uit liepen warm onthaald.
Gekleed in T-shirts met ‘Curaçao’ erop en met een aantal blauw-gele vlaggen in de handen, was de groep op de Via Gladiola niet te missen. Rensley Victoria voltooide - door de regen kreeg hij blaren - met enige moeite zijn ‘historische’ tocht van vier keer 55 kilometer. Gisteren kwam hij een militair tegen met de Curaçaose vlag (foto rechts). Een ode aan zijn Curaçaose vrouw.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.