Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Leden van de brandweer, politie en het vrijwilligerskorps hebben afgelopen vrijdag en zaterdag samen met oud-leerlingen van het Sint Franciscus College flink de armen uit de mouwen gestoken bij de Curaçao Zoo. Zoo
Het initiatief voor deze actie is genomen door politiefunctionaris Wilfried Schoop, die een paar weken geleden met zijn gezin vrijwilligerswerk uitvoerde in de Curaçaose dierentuin. Schoop zag dat er heel veel onderhoud moest worden gepleegd, onder andere aan de begroeiing in het park. Schoop mobiliseerde bovengenoemd team van vrijwilligers en regelde een kraan en professioneel gereedschap, zodat in korte tijd een grote hoeveelheid werk kon worden verzet. Een vertegenwoordiger van Ruimtelijke Ordening en Planning was aanwezig om te controleren of het snoeiwerk volgens de regels van de wet werd uitgevoerd.
De Curaçao Zoo zal in juni het masterplan voor de komende jaren presenteren. Voor de uitvoering van dit masterplan wordt ook gerekend op de inzet van vrijwilligers uit de gemeenschap, liet directeur Hùbert Isenia onlangs al doorschemeren.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).