Gevangenispersoneel en medewerkers van de Landelijke Bijzondere Bijstandseenheid (LBB) hebben een grote hoeveelheid wapens, munitie, drugs, mobiele telefoons en Blackberry’s gevonden in de Bon Futuro gevangenis. Dit gebeurde tijdens een twee weken durende schoonmaakactie in de gevangenis.
Minister Magali Jacoba (PAR) van Justitie presenteerde gisteren samen met Bon Futuro-directeur Richenald Ricardo en manager Ton Golstein van Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) uit Nederland de oogst van wat zij zelf ‘een mijlpaal’ in de geschiedenis van de gevangenis noemen. Het is de bedoeling van zowel de minster als het gevangenismanagement om in de toekomst op regelmatige basis soortgelijke schoonmaakacties te houden in de gevangenis.

wapens
Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).