Gevangenispersoneel en medewerkers van de Landelijke Bijzondere Bijstandseenheid (LBB) hebben een grote hoeveelheid wapens, munitie, drugs, mobiele telefoons en Blackberry’s gevonden in de Bon Futuro gevangenis. Dit gebeurde tijdens een twee weken durende schoonmaakactie in de gevangenis.
Minister Magali Jacoba (PAR) van Justitie presenteerde gisteren samen met Bon Futuro-directeur Richenald Ricardo en manager Ton Golstein van Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) uit Nederland de oogst van wat zij zelf ‘een mijlpaal’ in de geschiedenis van de gevangenis noemen. Het is de bedoeling van zowel de minster als het gevangenismanagement om in de toekomst op regelmatige basis soortgelijke schoonmaakacties te houden in de gevangenis.

wapens
Lees meer...

Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.