Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Bij de New York Times Travel Show heeft Curaçao een prijs gewonnen voor de stand die het meest tot de verbeelding spreekt. Door een bril op te zetten waanden jong en oud zich eventjes op de kenmerkende Pontjesbrug.

De CTB-afdeling in de Verenigde Staten (VS) liet verder een stand bouwen in de vorm van de Emmabrug, ‘the Swinging Old Lady’.
Het Curaçao Toeristenbureau werd in New York vergezeld door verschillende bedrijven uit de sector zoals het Floris Suite Hotel Spa & Beach Club, Livingstone Jan Thiel Resort en Papagayo Curaçao. CTB: ,,Deze hotels hebben ook bijgedragen aan het promoten van de non-stop-verbinding van JetBlue door speciale aanbiedingen hieraan te koppelen.”
De NY Times Travel Show vond plaats van 8 tot en met 10 januari in het Jacob K. Javits Center in New York City. Het is het grootste reisevent in Noord-Amerika met participatie van 500 stands van 150 landen.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).