Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Centrale Hypotheekbank (CHB) wil met het aanbreken van het nieuwe jaar ook een nieuwe koers gaan varen. De bank wil definitief afstand nemen van het denken van een traditionele hypotheekverstrekker.

toostchb

Daarom is gisteren onder meer een nieuw logo geïntroduceerd.
Tijdens de ‘launch party’ gisteren introduceerde de directie de nieuwe CHB. Directeur Roxanne Eisden licht toe: ,,Een hypotheek is een financiële dienst. Volgens de huidige toekomsttrends is ‘geld’ echter niets meer dan een middel om levensdoelen te bereiken. Geld is niet langer het doel op zich. En dus ook niet de kern van de hypotheekdiensten. CHB heeft deze trend ook gesignaleerd bij onze huidige klanten, en ons marktpotentieel ligt bij mensen met duidelijke ideeën over hoe zij hun leven en toekomst vormgeven en inrichten. Een hypotheekadvies van CHB is veel meer dan het bedrag dat nodig is om een terrein of ander onroerend goed aan te kunnen kopen, of verbouwen. Ons specialisme richt zich op het creëren van financiële ruimte om alle levenswensen waar te maken.”
Dit jaar viert CHB haar 40-jarig bestaan en neemt de bank afscheid van haar huidig logo: ‘huisje, boompje….’. Het nieuwe logo staat volgens de hypotheekverstrekker voor ontwikkeling, het karakter en ambitie van CHB die tot uiting komen in de vier cirkels van het nieuwe logo. De cirkels vertegenwoordigen ‘specialistische focus’, ‘partner’, ‘wij begrijpen u’ en ‘eigentijds’.
Het nieuwe logo alleen is volgens de CHB geen garantie voor de beoogde ontwikkeling, daarom is gedurende het jaar 2015 geïnvesteerd in het trainen van het team van CHB in dit nieuwe gedachtegoed. ,,Vanaf nu heten we afgekort CHB, en we zetten ons dagelijks in voor onze belofte dat iedereen kan genieten van zijn (financiële) ruimte; Biba bo espasio!”


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.