Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De nieuwe eigenaren van het Avila Hotel - de familie Vogels - hebben gisteren de nieuwe naam van het Avila onthuld. Sinds gisteren heet het Avila weer - zoals jaren geleden - het Avila Beach Hotel.

Tegelijkertijd werd een nieuw logo gepresenteerd.
Robbin Vogels (26) - de zoon van nieuwe eigenaar Will Vogels - voerde het welkomstwoord en gaf aan dat het hotel zich met haar ‘beach’ van de andere hotels onderscheid en dat het woord beach dus een vereiste was voor de nieuwe naam. Voor de onthulling van de nieuwe naam plaatsvond, vertelde de jonge Vogels lachend dat hij verschillende mogelijke namen had gehoord, waaronder Robbin’s Love Nest en Avila’s Dive. Het laatste is een toespeling op het Lions Dive Hotel waar Will Vogels de grootste aandeelhouder van is.
Met de onthulling van de nieuwe, en tegelijkertijd bekende en vertrouwde naam hebben de nieuwe eigenaren gisteren aangegeven de identiteit van het Avila te zullen behouden en te zullen blijven werken aan verbetering.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).