Van een onzer verslaggevers
Willemstad - ‘Ik heb nog nooit van Curaçao gehoord, maar nu wil ik er zeker naartoe.’ Dat is een van de vele duizenden tweets die zondagavond voorbijkwamen en die misschien wel het beste aangeeft wat voor impact de deelname van miss Curaçao, Kanisha Sluis, aan de Miss Universe-verkiezing teweeg heeft gebracht.
Sluis, die vandaag rond 15.00 uur weer voet op Curaçaose bodem zal zetten, eindigde in de internationale missverkiezing in de top 10 van mooiste vrouwen ter wereld. Ruim 6.000 artikelen wereldwijd zijn er gisteren verschenen waarin Sluis voorkomt en waarin Curaçao wordt genoemd.
Sluis wordt gezien als de grote verrassing van de missverkiezing blijkt uit deze artikelen. Vooral de felrode avondjurk van Sluis viel wereldwijd erg in de smaak. Naar de Miss Universe-verkiezing hebben 6,2 miljoen mensen gekeken via NBC.
Er is vanavond, van 18.00 uur tot 20.00 uur, een speciale ceremonie georganiseerd in het Wilhelminapark om Sluis te onthalen, laat de Downtown Management Organization weten.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.