De laatste koopavond van 2015 vindt vandaag plaats in Punda. De afgelopen koopavonden zijn druk bezocht, zo geeft Down Town Management (DMO) te kennen.

,,Punda werd overspoeld met gezelligheid, kerstverlichting en mensen.” Op de foto een flashmob bij de kerstboom, een van de vele activiteiten. DMO herinnert eraan dat het nog steeds mogelijk is deel te nemen aan de Shop & Win Campaign waarmee de deelnemer kans maakt op de hoofdprijs van 10.000 gulden cash. De campagne loopt tot 9 januari 2016. Op deze dag zal om 16.00 uur de prijsuitreiking plaatsvinden. Kijk voor meer informatie over de campagne op de Facebookpagina van I Love Dushi Punda. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).