Vanaf vandaag is het Kunuku Aqua Resort weer geopend, maar gisteren mochten leerlingen van zes klassen alvast komen proefglijden van de nieuwe glijbanen. Het resort onderging het afgelopen jaar een metamorfose van 24 kamers naar 144 accommodaties nu. Ook zijn er twee glijbanen bijgebouwd, daarmee telt het waterpark er nu drie. De glijbanen kregen een dikke voldoende van de basisschoolleerlingen: sommigen durfden het zelfs aan om van de gele speedslide te gaan waarin een snelheid wordt bereikt van 50 kilometer per uur.

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.