Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Als de veiligheidsinspectie deze ochtend goed verloopt, opent Olympic Park vanavond nog haar deuren. Dat hebben de organisatoren desgevraagd tegenover deze krant laten weten. De kermis is tot 17 januari geopend.


Entree kost 3 gulden voor zowel kinderen als volwassenen, want, zo redeneert de organisatie: ,,Bij de kermis is iedereen kind.” Daarbij moet voor iedere attractie worden betaald. Dit bedrag varieert tussen 3, 6 en 9 gulden. De kermis is op vrijdag en op zaterdag geopend van 17.00 uur tot 24.00 uur en doordeweeks - met uitzondering van maandag - van 17.00 uur tot 23.00 uur. Op 24 en 31 december zal de kermis gesloten zijn voor publiek.
De kermis is een initiatief van Jiwan Gonesh van Massive Productions en Eloise de Jong van Q-Productions. Volgens het tweetal worden er op het eiland genoeg dingen voor volwassenen georganiseerd, maar te weinig voor kinderen. ,,Door een kermis te openen, zorgen we ervoor dat iedereen - jong en oud - plezier kan hebben. En het mooie is dat ze het ook nog eens samen doen”, aldus Gonesh in gesprek met deze krant.
Olympic Park heeft veertien attracties: van een spookhuis tot een reuzenrad en van een draaimolen tot botsautootjes. Volgens Gonesh is het de bedoeling dat de kermis ieder jaar terugkeert. ,,Als het dit jaar een succes blijkt, brengen we de kermis steeds terug en elke keer met een ander thema”, aldus één van de organisatoren. Dit jaar is het thema ‘kerstfeest’.
Bezoekers aan het Olympic Park, gelegen aan de Schottegatweg Noord, naast groothandel Goisco, kunnen gebruikmaken van de parkeerplaatsen van het belastingkantoor, het postkantoor en van Goisco, zo geeft Gonesh tot slot te kennen.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).