Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Enrique Iglesias, Lionel Richie, John Legend, Gregory Porter en Wyclef Jean: het is slechts een aantal van de bekendgemaakte wereldsterren die zullen optreden tijdens de zesde editie van het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) dat op 4 en 5 september plaatsvindt.

Ook The Pointer Sisters, Stanley Clarke, Randy Newman, Bettye LaVette, Charles Bradley, Cassandra Wilson en The Isley Brothers hebben toegezegd te zullen optreden tijdens het grootste muziekfestival van het eiland. Twee van de, naar zeggen van de organisatie ‘grootste successen’ en publiekslievelingen van de allereerste editie, John Legend en Lionel Richie keren dit jaar terug naar het eiland.
Tevens laat de organisatie weten dat ‘The 5 Blind Boys of Alabama’ op 2 september in Brakkeput Mei Mei zullen optreden. Daarmee is de lijst van supersterren die zal optreden op het festival dat werd geïnitieerd en gesponsord door Fundashon Bon Intenshon nog niet compleet: binnenkort maakt de organisatie nog een zogenoemde ‘headliner’ bekend en een artiest die zal optreden op het Sir Duke podium. Eerder werd al bekendgemaakt dat Oscar D’Leon en Juanes een gratis concert zullen geven op donderdag 3 september.
Op 4 september zullen John Legend, Cassandra Wilson, Gregory Porter, Charles Bradley en The Isley Brothers op het podium staan op het terrein van WTC. Op zaterdag 5 september zijn Enrique Iglesias, Lionel Richie, Bettye LaVette, Randy Newman, Stanley Clarke, Wyclef Jean en The Pointer Sisters aan de beurt.
Vanaf 10.00 uur zijn alle nieuw bekendgemaakte namen terug te vinden op de website van de organisatie. Tevens is hier meer informatie te verkrijgen over kaartverkoop.

www.curacaonorthseajazz.com


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).