RBC heeft vrijdag samen met de Chinese gemeenschap het Chinees Nieuwjaar gevierd.

Deze viering is voor RBC en haar klanten van Chinese nationaliteit inmiddels een traditie geworden. Na een diner in de Eastern Dynasty Restaurant werd de groep toegesproken door Steven Coutinho, managing director Dutch Caribbean & Suriname, en door Russel Kopke die verantwoordelijk is voor Business Banking. Het tweetal heeft de Chinese gemeenschap bedankt voor de steun en het vertrouwen in RBC. Na de toespraak werd er feest gevierd en schonk RBC een donatie aan het Chinese opvoedingscentrum Chinese Four Village Club.

RBC heeft vrijdag samen met de Chinese gemeenschap het Chinees Nieuwjaar gevierd. Foto RBC


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.