Bezoekers van de Times Square in New York kunnen sinds enkele dagen een promotiefilm van Curaçao zien op het grote scherm dat daar is bevestigd.

De film van 15 seconden is deze week te zien en toont Curaçao als vakantiebestemming. ,,Deze promotie zal zeker impact hebben voor het eiland en is deel van de inspanning van Curaçao Tourist Board (CTB) om het eiland op de markt te brengen in Noord-Amerika”, geeft CTB aan. ,,Time Square is het meest bezochte plein in New York. Het scherm staat aan de 1500 Broadway Ave en 43rd St.
Foto CTB


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.