Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Tera Percussions organiseert binnenkort twee dagen lang workshops voor kinderen in het kader van de opening van een eigen atelier waar percussie-instrumenten worden gemaakt.

Het lokale bedrijf maakt reeds enkele jaren percussie-instrumenten die met de hand worden gemaakt. Tatiana Saturnino-Felix maakt de instrumenten en deze worden op kwaliteit gecontroleerd door de bekende percussionist en Grammy-winnaar Pernell Saturnino.

,,Tera Percussions maakt in totaal 18 verschillende soorten instrumenten waaronder bonga cajon en conga en heeft zowel een lokale als internationale afzetmarkt. Musici als Hershel Rosario, Marlon ‘Lonte’ Conradus, Marvin ‘Pikachú’ Snijders, Paquito d’Rivera, Edmar Castañeda, David Sánchez, Giovanca, Shirma Rouse, Tony Moreaux en anderen nemen instrumenten van ons af”, aldus het bedrijf. Dankzij een aantal promotiefilms wist het bedrijf de aandacht te trekken van bedrijven in Amerika die instrumenten verkopen waardoor nu ook instrumenten in het buitenland worden verkocht.

,,We verkopen veel in de Drum Skull Drums shop en onze online winkel. Daarnaast zijn onze instrumenten lokaal verkrijgbaar bij Rodriguez Music & Service Center nv en Instrucur. Met de Creative Young Entrepreneur Award gingen heel wat deuren voor ons open”, aldus Tera Percussions.

Tijdens de kinderworkshop leren de kinderen een instrument maken en aan het einde van de workshop kunnen ze jammen op hun eigengemaakte instrumenten. De workshop vindt in de paasvakantie plaats.

Voor meer informatie over het atelier en de workshop kan men bellen naar 5179777 of mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).