Het carnaval beleefde zowel op Aruba en Bonaire als op Curaçao afgelopen zondag het hoogtepunt. De optochten waren kleurrijk en het publiek genoot met volle teugen. Voor de deelnemers was het warm en vermoeiend, maar ze lieten zich niet kennen. Op alle drie de eilanden werd het feest uitbundig gevierd. Met de traditionele verbranding van Rei Momo komt er vanavond weer een einde aan het carnaval. Gisteren namen de kinderen op Curaçao al afscheid van carnaval 2015. Foto's Jeu Olimpio, Stephan Kogelman en Sary Dekker.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.