Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Het Sea Aquarium bestaat dertig jaar. In 1985 werd de, volgens de organisatie, gelegenheids-vuilstort omgebouwd tot recreatiegebied met de bouw van het zeeaquarium. Daar liet grondlegger Adrian ‘Dutch’ Schrier het niet bij: hij legde een bijna zeshonderd meter lang strand aan en vulde dat gebied met diverse bedrijven. Die entiteiten hebben zich onlangs geschaard onder de noemer ‘Sea Aquarium Park’.

Onder deze ‘park-paraplu’ vallen nu Curaçao Sea Aquarium, Animal Encounters, Curaçao Dolphin Academy, Curaçao Dolphin Therapy Center, Dolphin Suites Hotel, Pelican Express en Substation Curaçao. De zeven bedrijven delen één of meer aandeelhouders die op hun beurt ook al jaren nauw met elkaar samenwerken. Tot de gezamenlijke ‘branding’ werd besloten om juist de diversiteit van het complete product onder de publieke aandacht te brengen.

Ter bevestiging en ondersteuning van de gezamenlijke inspanningen ontwikkelde het Sea Aquarium Park eveneens een nieuw vormgegeven website waarop alle park-activiteiten uitgebreid uit de doeken worden gedaan. Op het portal zullen de zeven betrokken bedrijven niet alleen algemene informatie en teksten plaatsen, maar ook video’s, nieuws en speciale acties. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.