Afgelopen vrijdag is een groep van 20 leerlingen en 3 docenten van het CCSG Reggesteyn uit Nijverdal op Hato aangekomen om mee te doen aan de Student Exchange met leerlingen van het Radulphus College.

De volgende dag stond een dagje Band’abou op het programma. De groep volgde op het strand van Lagun een karateles (foto), gingen snorkelen en duiken onder professionele begeleiding en bezochten later Shete Boka en Grote Knip voor een barbecue. De rest van het weekend hebben zij onder andere gezwommen, de Christoffelberg beklommen, gesurft, Papiamentu- merengue- en salsalessen gevolgd en een bezoek gebracht aan de Grotten van Hato. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.