Willys Delvalle, de Panamese ambassadeur in Nederland, heeft Gevolmachtigde minister van Sint Maarten Josianne Fleming-Artsen bezocht.

Fleming-Artsen verklaarde dat Sint Maarten banden met Latijns-Amerikaanse landen moet aanknopen. Volgens haar kan Sint Maarten veel van Panama leren, zo heeft het land een werkloosheidspercentage van vier procent. Volgens de minister kan het land ook samen met Panama initiatieven op het gebied van toerisme ontwikkelen. Sint Maarten beschouwt Panama als de toegang tot het zuidelijk continent. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.