Het is volgens minister van Justitie Nelson Navarro (PAIS) klip en klaar: de private sector moet samen met de publieke sector een vuist maken tegen criminaliteit. Hij deed tijdens de eindejaarslunch van de Vereniging Bedrijfsleven Curaçao (VBC) nogmaals een beroep op ondernemers om de handen met de overheid ineen te slaan. Die samenwerking ontbreekt volgens hem bij toeristenpolitie Politur. En daarop was volgens Navarro wel gerekend. Waarom er nog geen medewerking is tussen de toeristenpolitie en de private sector, daar ging de minister niet op in. Wel benadrukte Navarro dat Politur nu al zijn vruchten afwerpt, terwijl de nieuwe divisie pas elf maanden bestaat.

Lees meer...

ADletters logo

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).