Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Budget Marine Bonaire en Instituto di Deporte Boneriano (Indebon) organiseren aankomende zondag, 17 november, voor de vierde keer het Bonaire Waterfront Event. Met dit jaar twee triatlons, zeilwedstrijden en een vistoernooi.

bonaireKas di Regatta is zoals gewoonlijk de locatie voor dit familie-evenement.
De activiteiten beginnen vroeg in de ochtend met om 7.30 uur een kwarttriatlon met 750 m zwemmen, 20 km fietsen en 10 km hardlopen. Op dezelfde tijd begint er een achtste triatlon met 350 m zwemmen, 10 km fietsen en 5 km hardlopen. Er kan individueel en als team van twee of drie personen ingeschreven worden. 
De zeilwedstrijden beginnen om 9.00 uur met een ‘captains meeting’ en een uur later gaan de boten van start in zes verschillende categorieën. s ’Middags zal er een nooit eerder gezeilde estafette plaats vinden als ‘fun team event’ waarbij de uitslagen van de ochtendraces bepalen hoe de estafetteteams samengesteld worden.  
Om dit Playa Pabou-evenement succesvol te laten zijn, mag een Vistoernooi volgens de organisatoren niet ontbreken. Er gelden speciale regels om ‘sustainable practices’ te promoten. Het gaat niet om het aantal vissen dat gevangen wordt, maar om de zwaarste vis Er zijn prijzen voor de zwaarste Dorado, Wahoo en Tuna mas grandi. Iedereen is uitgenodigd mee te komen doen en alle gevangen vis blijft eigendom van de visser.
Belangstellenden kunnen zich op 13, 14 en 15 november tussen 8.00 en 17.00 uur en op zaterdag 16 november tussen 9.00 en 12.00 uur aanmelden bij Budget Marine aan de Kaya Neerlandia. De kosten bedragen 15 dollar voor volwassenen en 12 dollar voor kinderen onder de 12 jaar.
www.bonairewaterfrontevents.com

 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).