Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Vier nog onbekende mannen hebben donderdagavond geprobeerd om een man op een fietstrail in brand te steken. Het slachtoffer heeft het overleefd en is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

arumishandeldDe centrale van de politie kreeg om 18.57 uur de melding binnen dat een man het slachtoffer was geworden van een mishandeling. De locatie was een fietstrail bij Bushiribana. Dat gebied is lastig te bereiken met een auto.
De centrale stuurde een patrouille naar het gebied, maar zette ook de helikopter van het Korps Politie Aruba (KPA) in om vanuit de lucht naar de man te zoeken.
Het was uiteindelijk de helikoper die de man heeft gewonden. De patrouille kreeg vervolgens vanuit de lucht aanwijzingen om bij het slachtoffer te kunnen komen. Daarna werd de gewonde man naar Matividiri getransporteerd, waar een ambulance klaarstond om het slachtoffer medische hulp te bieden. De man werd daarna naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer heeft verklaard aan de politie dat hij door vier mannen is mishandeld. Zij waren compleet in het zwart gekleed. Het vermoeden is dat de mannen het slachtoffer in brand hadden willen steken. De recherche en de technische politie doen onderzoek naar de zaak.
Wie tips heeft of belangrijke informatie, kan de tiplijn 11141 bellen. Dat kan anoniem.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.