Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Het bestuur van het Horacio Oduber Hospitaal (HOH) heeft geen overeenstemming kunnen bereiken met de lokale medisch specialist José Sprok om de positie van directeur van het HOH op zich te nemen. Dat heeft het HOH laten weten.
Het komende jaar staat het HOH weer onder leiding van Ezzard Cilie, wiens contract met een jaar wordt verlengd. 

Hij deelt die verantwoordelijkheid met financieel directeur Theo de Kool. De Raad van Toezicht beraadt zich de komende tijd op de beste manier om een capabele directeur aan te trekken, nu de lokale zoektocht geen resultaat heeft gehad. Groot knelpunt daarbij is de beperkte financiële ruimte. Bij het afketsen van de onderhandelingen met Sprok was de salariëring het breekpunt.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.