Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Oranjestad - Decanen van verschillende scholen op Aruba vergaderden afgelopen week met de commissie Feria di Educacion y Salud (FESAruba) omtrent de komende onderwijs- en gezondheidsbeurs die op 7 november zal plaatsvinden bij de YMCA San Nicolas aan de Pastoor Hendrickstraat. De beurs duurt van 10.00 tot 15.00 uur en het is de bedoeling dat de leerlingen van de scholen gemotiveerd worden om deze te bezoeken ter voorbereiding op de studiekeuze. De beurs is voor studenten van het vwo, havo, mavo en EPB die verder willen studeren en tevens voor iedereen die geïnteresseerd is in een dag- of avondstudie. Naast Arubaanse instituten zijn er ook scholen uit Curaçao en Sint Maarten aanwezig op de beurs. Studenten kunnen een kijkje nemen bij Colegio San Nicolas, Avond Havo, Openbaar Avondleergangen, Ibero American Highschool, DOC Opleiding, Umoja, Enseñansa pa Empleo, DPL, University of Aruba, IPA, EPI, Xavier University en de University of Curaçao. Ook zijn er specialisten van het Wit Gele Kruis en Imsan aanwezig die bloedtesten en bloeddrukmetingen kunnen uitvoeren en tips geven over gezondheid voor 5 gulden. Er zijn tevens demonstraties van het politiekorps, K-9, de marinierskazerne en de brandweer.
De toegang is gratis en meer informatie over het evenement is te vinden op de Facebookpagina Feria di Educacion of op Instagram via #FESAruba.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.