Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - In het kader van de Breast Cancer Awareness Month, lanceert Aruba Aloe deze maand de campagne ‘Because We Care, We Share’. De onderneming steunt hiermee de Mary Joan Foundation die op Aruba vrouwen met borstkanker helpt en geld bijeenbrengt voor de strijd tegen deze ziekte.
Bij elke aankoop van 75 dollar, doneert Aruba Aloe 4,50 dollar aan de Mary Joan Foundation. Als dank voor hun steun, krijgt elke koper een speciale ‘125-year-Anniversary-edition Ultra-Intensive Cream’ en het welbekende roze lintje als geschenk. Het lintje kan gedurende de hele maand oktober gedragen worden om bewustwording te creëren binnen de Arubaanse gemeenschap.Borstkanker is wereldwijd veruit de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Een op de acht vrouwen krijgt de diagnose borstkanker. Sinds 2008 is het percentage van mensen met borstkanker met meer dan twintig procent gestegen en is de sterfte met veertien procent toegenomen. De sterfte naar aanleiding van borstkanker kan met een derde verlaagd worden indien het tijdig ontdekt en behandeld wordt.
De Breast Cancer Awareness Month heeft als doel om het bewustzijn, kennis en het belang van vroege ontdekking te vergroten en om meer middelen beschikbaar te maken voor onderzoek naar de oorzaak, preventie, diagnose, behandeling en genezing. Aruba Aloe ondersteunt dit doel door bij te dragen aan de lokale borstkankerorganisatie van Aruba, de Mary Joan Foundation, die steun geeft aan mensen die lijden aan borstkanker, overlevers van borstkanker, hun familie en vrienden. De stichting werkt ook aan het vergroten van bewustwording over borstkanker, met de nadruk op het belang van vroege ontdekking.
Aruba Aloe is de enige producent op het eiland die schoonheids- en gezondheidsproducten maakt op basis van 100 procent pure Aloë Vera-gel van Aruba. In de afgelopen 125 jaar gebruikt het bedrijf de Aloë-gel afkomstig van hun eigen Aloë-plantage in Hato.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.