Al het nieuws

De gouverneur van Aruba, Fredis Refunjol, heeft gisteren een officieel bezoek gebracht aan de Gevolmachtigde minister van Aruba, Alfonso Boekhoudt. Op het Arubahuis in Den Haag, ging hij ook langs bij de directeur van Ata Europe, Tirso Tromp. De gouverneur was in gezelschap van de directeur van het Kabinet van de Gouverneur Rajen Budhu Lall en Reinier van der Zande. Refunjol is in Nederland op werkbezoek, in verband met de afsluiting van de viering van 200 jaar Koninkrijk in Koninklijk Theater Carré en een artistieke avond op de Amstel. 


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.