De laatste tijd is Otrobanda, tenminste het deel waar ik woon, mooi schoon en vrij van drugshandelaren en -kopers. Daarvoor wil ik de mensen van Wijkteam Otrobanda/P5, en de mensen van Selikor bedanken! Goed werk, heel goed werk. Enige jaren geleden kwamen wij nog om in het vuil, acties op tv en in de krant mochten niet baten. Intussen worden alle kliko’s netjes op tijd geleegd, de straat wordt geveegd, en af en toe komt men het onkruid weghalen, zodat de straten en steegjes er mooi uit zien. P5 heeft met verschillende acties drugsoverlast aangepakt en waar het weer opnieuw de kop op stak, er korte metten mee gemaakt. Nogmaals, complimenten, dankzij jullie inzet is Otrobanda weer een stuk leefbaarder geworden! Een extra pluimpje ook voor Stadsherstel, Monumentenzorg en iedereen die panden restaureert. Leegstand is het ergste wat een buurt kan overkomen. Intussen is er een aantal panden gerestaureerd, en neemt het aantal bewoners weer toe. Proficiat! Alleen jammer dat Aqualectra de kapotte lampen niet repareert, waardoor het ‘s nachts op sommige plekken gewoon te donker is.
Een buurtbewoner,
Curaçao

De naam van de auteur van dit ingezonden stuk is bekend bij de redactie van het Antilliaans Dagblad


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).