Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Fundashon Prevenshon heeft het eerste halfjaar alle werkzaamheden gewoon kunnen uitvoeren dankzij leningen bij vrienden van de stichting. Want de subsidie van de overheid voor 2017 laat nog even op zich wachten.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Onderwijsvakbond Sitek heeft weer gedreigd met een staking en wel op de eerste schooldag, 17 augustus. Aanleiding hiervoor is de verklaring van minister Armin Konket (MAN) van Bestuur, Planning en Dienstverlening, om de onderdelen van het onderwijsconvenant te willen evalueren.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - In een vervallen pand tegenover het oude Bestuurscollege (BC) in de Concordiastraat ligt de oude administratie van de toenmalige afdeling van Financiën van het Eilandgebied Curaçao nog steeds voor het grijpen. ,,We ruimen het op”, liet minister Zita Jesus-Leito (PAR) van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) gisteren weten, nadat zij door deze krant op de hoogte werd gebracht van de situatie.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Benzine en diesel worden vanaf dinsdag goedkoper. Ook de stroom wordt iets goedkoper, maar water stijgt in prijs. Dat heeft het Bureau Telecommunicatie en Post (BTP) bekendgemaakt. Benzine wordt ruim 7 cent goedkoper. De autorijder betaalt per 1 augustus 1,596 gulden per liter bij de benzinepomp. 

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers 
Willemstad - Harold Daal, voormalig hoofd van het Bevolkingsregister Kranshi, is in opdracht van de minister van Bestuur, Planning en Dienstverlening, Armin Konket (MAN), direct betrokken bij de verzelfstandiging van het Hoofdstembureau. ,,Om politieke inmenging in het verkiezingsproces in de toekomst te voorkomen.”

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).