Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Na een reeks incidenten is voor directeur van de Curaçao Zoo Bert Isenia de maat vol. Hij doet een dringende oproep aan de overheid om de dierentuin te helpen. Ze hebben geld en toestemming nodig om maatregelen te kunnen nemen voor betere beveiliging van het park.

Lees meer...

Van onze correspondent
Den Haag - Het zal je maar gebeuren: voor ouderwetse dorpsdokter te worden uitgemaakt terwijl je als oncoloog tot de absolute wetenschappelijke wereldtop wordt gerekend.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - In de zaak die het Advent tegen de toegangsontzegging van chirurg Patrick Fa Si Oen door inspecteur-generaal Volksgezondheid Jan Huurman is gestart, heeft de private Stichting Antilliaans Advent Ziekenhuis stellig de indruk ‘ongewild en op onheuse wijze betrokken te zijn geraakt in een politiek spel’.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - DiviDivi Air wacht nog steeds op toestemming om met de nieuwe Twin Otter (C-GLAI) tussen de ABC-eilanden te mogen vliegen. Dat laat directrice van de luchtvaartmaatschappij Germaine Durand desgevraagd weten. Ze hoopte eigenlijk dat het toestel begin deze maand al operatief kon zijn.

Lees meer...

Met drie grote cruiseschepen in de haven was het gisteren een drukte van jewelste in de binnenstad. Daarnaast zorgden de drie schepen in de Curaçaose haven voor prachtige plaatjes.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).