Van een onzer verslaggevers

Willemstad/Den Haag - Het VN-verdrag inzake de rechten van mensen met een handicap is met de Rijkswet van 14 april 2016 goedgekeurd voor het gehele Koninkrijk.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Telecombedrijf UTS verzorgt de telecommunicatie bij het nieuwe ziekenhuis HNO.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - De Vereniging Bedrijfsleven Curaçao (VBC) en hotelvereniging Chata wijzen de beschuldigingen van Financiënminister Kenneth Gijsbertha, dat de tekorten van het fonds ziektekostenverzekering worden veroorzaakt door misbruik van werkgevers, af.

Lees meer...

Belgen die een ticket hadden geboekt voor de allereerste vlucht vanuit Brussel naar Curaçao met TUI fly, misten daardoor gisteren de WK-wedstrijd van de ‘Rode Duivels’.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Richard Pols heeft de Rotary Youth Leadership Award (RYLA) 2018 gewonnen. Ruim veertig potentiële jonge leiders van veertien scholen streden gedurende drie dagen om de felbegeerde prijs.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).