Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - De ministers van het kabinet-Rhuggenaath hebben sinds vorig jaar wel 94 brieven met vragen afkomstig van Statenleden onbeantwoord gelaten.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - Het wordt nu tijd dat acties in gang worden gezet om het dierenleed op Curaçao een halt toe te roepen.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Minister Quincy Girigorie van Justitie (PAR) maakt geen gebruik van zijn discretionaire bevoegdheid in de zaak van de twee opgepakte illegale Venezolaanse schoolkinderen en hun gedetineerde moeder.

Lees meer...

Na de regenbuien van afgelopen week is het zover, de kibrahacha-bomen op voornamelijk Bándariba staan uitgebreid in bloei.

Lees meer...

Een automobilist die maandag zijn auto op de parkeerplaats bij Vigilante in Pietermaai parkeerde, vergat bij het uitstappen de handrem aan te trekken, waardoor hij zijn auto bij terugkeer een heel eind verderop aantrof.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).