Curacao

Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - Op Sint Maarten lijkt er sprake te zijn van een trendbreuk: burgers zijn steeds vaker bereid zich bij de autoriteiten te melden met belangrijke informatie over criminele zaken.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Het vakbondswezen is ingeslapen en daar moet verandering in komen. Vakbonden moeten weer gaan optreden als soldaten.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Verdachten worden vaker op heterdaad betrapt door de politie. Dit is te danken aan informatiegestuurde handhaving, aldus minister van Justitie Quincy Girigorie (PAR).

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De United Nations Day werd gisteren op de International School of Curaçao uitbundig gevierd.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De voorbereidingen voor de tweede editie van de Duck Race zijn in volle gang. Het Waaigat zal op zondag 5 november opnieuw het decor zijn van dit evenement.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).