Curacao

De manifestatie op Bonaire tegen Nederland en het lokale bestuur kende een wat tegenvallende opkomst.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Francesco Corallo is gisteren op de Sint Maartense luchthaven overgedragen aan de Italiaanse autoriteiten.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Vandaag zijn de scholen gewoon open. Dat verzekerde minister Marilyn Alcalá-Wallé (PAR) van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport gisteravond in een uitzending van Telenotisia.

Lees meer...

Beschikbaarheid van een of meer jets van grote invloed op businesscase.
Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Een week voor de cruciale crediteurenvergadering van het in maart surseance van betaling verleende Insel Air International, heeft de commissie die de regering adviseert in verband met het verleende overbruggingskrediet van 33,1 miljoen gulden nog geen verslag kunnen uitbrengen.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De eerste keeper van het Curaçaose nationale elftal stapt over naar de Eindhovense club PSV. Dat meldt Voetbal International op haar website. Eloy Room tekende een tweejarig contract.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).