Curacao

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Bij de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) staat bijna 1,3 miljard gulden aan verplichte reserves ‘werkloos’ op de balans. Terwijl de economie van Curaçao al enkele jaren nauwelijks of slechts moeizaam wil aantrekken.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De 38-jarige op Curaçao geboren Roucellon Felix Sluis is dodelijk gewond geraakt bij een schietpartij in Koraal Specht. De schietpartij vond afgelopen zaterdag omstreeks 14.00 uur plaats.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Dive Against Debris, een initiatief van vier lokale duikscholen voor schoonmaak van de Curaçaose wateren, is uitgebreid met acht deelnemers. Elke maand maken de in totaal twaalf duikscholen elk een duiklocatie vrij van zwerfvuil.

Lees meer...


Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Raad van Advies (RvA) vindt dat de Landsverordening (Lv) Dierenwelzijn niet direct en compleet ingevoerd kan worden, maar dat dit gefaseerd moet gebeuren. Er is eerst een mentaliteitsverandering nodig en bovendien vereist de wet een uitvoerings- en controleapparaat, wat op dit moment niet begroot is.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Colombiaanse president, Juan Manuel Santos, heeft vrijdag tijdens de toeristische beurs ‘Vitrina Turística Anato 2018’ speciaal een bezoek gebracht aan de Curaçaose stand. Santos heeft minister Steven Martina (MAN) van Economische Ontwikkeling toen uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de persconferentie van Anato 2018.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).