Curacao

Willemstad - Met het ‘Project Arawak’ is Curaçao naarstig op zoek naar een petroleummaatschappij die de exploitatie van de Isla-raffinaderij door PdVSA kan overnemen. Niet alleen op lange termijn, maar ook op de korte termijn.

Lees meer...

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Curaçao, Aruba, Sint Maarten en Nederland gaan intensiever samenwerken op het gebied van gezondheidszorg. Dat is gisteren afgesproken tijdens het vierlandenoverleg.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Minister Steven Martina (MAN) van Economische Ontwikkeling laakt de ‘ongenuanceerde stelling’ van onderzoeksbureau Ecorys dat ‘de haven’ van Curaçao inefficiënt is en wijst erop dat de haven bestaat uit méér dan alleen het particuliere containerhavenbedrijf CPS (Curaçao Port Services).

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) maakt bekend dat het is begonnen met het plakken van stickers op reclameobjecten waarvoor geen vergunning is verleend.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Jong Willemstad is kampioen geworden van de Tersera Divishon (Derde Divisie) en promoveert daarmee naar de Tweede Divisie van Curaçao. De club van Kintjan is met Inter Willemstad ook al vertegenwoordigd in de Eerste Divisie.

Lees meer...

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).