Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Oranjestad - De Statenverkiezingen van Aruba werden gisteravond bij het binnendruppelen van de uitslagen een bloedstollende nek-aan-nekrace tussen de twee grootste partijen: AVP van Mike Eman en MEP van Evelyna Wever-Croes.

Lees meer...

Aqualectra: Verkorte aanbesteding voor extra capaciteit
Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Aqualectra hoopt in de eerste helft van komende week een akkoord te bereiken met het Britse bedrijf Aggreko, of mogelijk een andere leverancier van apparatuur voor tijdelijke energievoorziening.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - In totaal heeft Defensie - stand vrijdagmiddag 22 september - 604 militairen op Sint Maarten, 15 op Saba en 14 op Sint Eustatius. Dat zegt Canan Babayigit, woordvoerder Defensie in het Caribisch gebied.

Lees meer...

Van onze redactie
Willemstad - Fundashon Marshe heeft een aanvang gemaakt met de voorbereidingen voor de renovatie van Plasa Bieu (de Oude Markt), met financiering van het ministerie van Economische Ontwikkeling.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).