Al het nieuws

Van een onzer verslagevers
Willemstad - Aruba en Curaçao hebben het momentum verloren, het conceptakkoord is nog steeds niet door Venezuela getekend en de maatregel van president Maduro is nog steeds van kracht.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Asosisiashon di Músiko i Artista di Kòrsou (Amak), organisator van de 48e editie van het Tumbafestival heeft twintig Venezolaanse musici nodig bij het culturele evenement dat maandag begint.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Sea Turtle Conservation Curaçao verwacht morgenochtend tussen de 100 en 200 vrijwilligers voor de grote schoonmaakactie op de Vlakte van Hato. De dag wordt vastgelegd op video om het bewustzijn te vergroten over de manier waarop menselijk handelen zeeschildpadden bedreigt.

Lees meer...

‘Lost in paradise: The dogs of Curaçao’ in première.
Van een onzer verslaggevers
Willemstad/Amsterdam - Animals Today stelt het belabberde leven van de vele honden op Curaçao aan de kaak in ‘Lost in paradise: The dogs of Curaçao’. De documentaire is gisteren in Nederland in première gegaan bij stichting Perdu te Amsterdam.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).