Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Centrale Bank (CBCS) heeft een vrijstelling verleend aan Curaçao Digital Assets Holding bv (CDAH), een lokale onderneming die volgens minister Steven Martina (MAN) van Economische Ontwikkeling ‘handelt in bitcoins’.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Stichting Studiefinanciering Curaçao (SSC) komt de afspraken binnen het samenwerkingsprotocol met Nederland niet na waar het gaat om gelden die uit Nederland komen voor studenten die in de regio studeren. Het gaat om zogenoemde stimuleringsbeurzen uit Nederland, bestemd voor Curaçaose studenten die in de regio studeren.

Lees meer...

Henriette Doran-York, de Gevolmachtigde minister van Sint Maarten, heeft de Gevolmachtigde ministers van Aruba (links) en Curaçao (rechts) en minister Marilyn Alcalá-Wallé (PAR) van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport bedankt voor de solidariteit en steun van Aruba en Curaçao voor, tijdens en na de passages van orkanen Irma en Maria.

Lees meer...

Leerlingen van de Schroederschool hebben 49.000 gulden ingezameld voor hun leeftijdsgenoten op Sint Maarten. Nadat de verwoestende orkaan Irma toesloeg op Sint Maarten zijn de kinderen van de Schroederschool in actie gekomen.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Nederlandse mountainbikeprof Robbert de Nijs was heer en meester tijdens de Curaçao Cycling Week. De Nijs won behalve de proloog, vrijdag ook de tweede etappe en op zondag, samen met de Curaçaose Hillard Cijntje, de Duo Xtreme MTB.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).