Al het nieuws

Enthousiast vanaf het eerste uur. Dat bleek de theatergroep onder leiding van Kelly Thomas (links) uit New York en Dionne Verwey (rechts) uit Amsterdam bij de start van Art Rules gisteren.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - De Nederlandsche Bank (DNB), de Centrale Bank van Nederland, heeft een rechtszaak aangespannen door de Curaçaose verzekeraar Ennia verloren.

Lees meer...

De openbare bibliotheek, tegenwoordig Biblioteka Nashonal Kòrsou Frank Martinus Arion geheten, viert vandaag haar 95-jarig bestaan.

Lees meer...

Van een onzer verslaggevers

Willemstad - De advocaten van Gerrit Schotte en Cicely van der Dijs, Geert-Jan Knoops en Marije Vaders, denken na bestudering van de vonnissen van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie dat de cassatie zal slagen.

Lees meer...

 Van een onzer verslaggevers

Willemstad - De ministers van Gezondheid van Aruba, Curaçao en Sint Maarten hebben een akkoord met elkaar gesloten tijdens een tweedaagse conferentie.

Lees meer...
Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).