Pakweg een week geleden vernamen wij in de media dat de zoveelste crisis in de coalitie was bezworen. Het is inmiddels wel duidelijk geworden dat dit weliswaar over onze ruggen heen is gegaan. Nou ja, schouders dan. Nu het de coalitie niet meer lijkt te lukken zichzelf in stand te houden, schakelt zij de gewone burger in om dit alsnog te bewerkstelligen. De  ‘schouderbelasting’ van 1 of 2 procent over onze inkomens die wij moeten gaan ophoesten is natuurlijk niet voor het onderwijs bedoeld. In essentie is het de prijs die de burger moet gaan betalen opdat de huidige coalitie stand kan houden. Regering en parlement beginnen zo langzamerhand op een sekte te lijken.
Ten slotte een grap om de humor erin te houden: wat is het verschil tussen een leerling en een politicus? De leerling vecht om over te gaan. De politicus vecht om te blijven zitten.
R. Marchena, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).