Als het aan de Nederlandse politieke partij SP ligt en wellicht ook enkele andere, wordt het Statuut opengebroken en Aruba, Curaçao, St. Maarten en Nederland veranderen in gelijke partners van het nieuwe Gemenebest der Nederlanden. Daar voelen onze regeringspartijen alles voor. Waarom ook niet, eindelijk verlost van die zuurpruimen, etterbakken en pottenkijkers. Als Schotte het bij de komende Nederlandse verkiezingen voor elkaar krijgt dat alle 150.000 ex-Antillianen SP gaan stemmen, het betreft 10 procent van het stemvee, wordt Roemer zeker premier en de statuutwijziging is gepiept. Wij bouwen onze nieuwe politiek op Zuid-Amerikaanse wijze verder uit en voelen ons zo vrij als een visje in de warme blauwe zee van de regio. Wat een heerlijk idee.
Carlos Weeber, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).