De uitslag van de rechtszaak tussen de UNA en Miguel Goede bewijst dat het eiland alweer bloot wordt gesteld aan braindrain. Vele intellectuelen, waaronder ondergetekende, hebben het eiland ontvlucht om niet te belanden in eenzelfde situatie als Goede. En velen zullen volgen!
Wordt het niet tijd dat de machthebbers op het eiland zich realiseren dat óns eiland op deze manier de verkeerde kant op gaat en uiteindelijk alleen de status van ‘een vakantie-eiland in het Caribisch gebied’ zal overhouden? En zelfs dát kan in deze ‘groene tijden’ alleen gerealiseerd worden zonder een vervuilende fabriek midden op het eiland.
Orlando Meulens (docent aan de Haagse Hogeschool), Nederland

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).