Het wordt elke dag duidelijker dat onze huidige regering in de machtsgreep is van georganiseerde misdaad. De hardnekkige interventie van de minister van Justitie Elmer Wilsoe in het lopend strafrechtelijk onderzoek naar fiscale fraude, valsheid in geschrifte en het witwassen van geld.
Minister Spies is, vertegenwoordigend het Koninkrijk, komende woensdag, 13 juni, op Curaçao. Dit is een moment om als koninkrijksburger de aandacht van het Koninkrijk te trekken voor de situatie op het eiland. Kom allen, die het niet eens zijn met deze steeds frequenter en intensief wordende bananenrepubliekachtige praktijken.
Kom woensdag 13 juni om 17.00 uur ‘s middags als ‘bezorgde Rijksgenoot’ naar het Wilhelminaplein. Toon massaal je bezorgdheid nu minister Spies voor een bliksembezoek op Curaçao is voor een ander zorgenkind van het volk: de compleet uit de hand lopende overheidstekorten. Alleen als we in groten getale opkomen, kunnen wij laten zien dat wij als ‘mede-koninkrijksburgers’ absoluut geen bananenrepubliek willen worden.
Ruben Suriel en Edgar Leito (Fundashon Pro Pueblo), Curaçao

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.