Als je het presteert om binnen 14 dagen tot tweemaal toe door nalatigheid te zorgen dat Bonaire meer dan zes uur zonder stroom zit, lijkt het mij dat de betreffende gedeputeerde onder wie de BHM valt, de eer aan zichzelf  moet houden en dient af te treden. De directeur van de BHM en diens adviseur kunnen dan tegelijkertijd met de gedeputeerde opstappen. Dat hadden ze trouwens al de eerste keer moeten doen. Dan lopen we ook niet meer het risico, dat we de Nederlandse Telegraaf halen, zodat iedereen weet dat we na 10-10-‘10 nog steeds een achterlopend eilandje zijn. Misschien zou het nog beter zijn als alle drie de gedeputeerden opstapten.
Hubert Linkels, Bonaire

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).