Genoeg geneuzel over de McDonald’s aan de Santa Rosaweg, corruptie als in het oude Rome en nog steeds ook Den Haag, groei wordt krimp, kom maar op met die dollar trompettert men, buriku Wiels, showmaster Schotte (staat al te popelen om Sinnieklaas te ontvangen over een paar maandjes), zeurkous Pasman (iedereen wordt hier beroofd, maar waarom niet Pasman van pen en andere schrijfmiddelen?), Curacao North Sea Jazz, welke u ook e-passports brachten tegen dezelfde hoge prijs, Asjes en Rosenmöller knuffelend op het Wilheminaplein.... het is allemaal niet belangrijk. Waar is mijn kauwgomvriend bij Biesheuvel gebleven?
Ed Bakker, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).