Zes jaar geleden kwamen mijn vrouw en ik wonen tegen een heuvel te Banda’bou, Seru Kabaje geheten. Zes jaar lang waren er wekelijks dagen zonder stromend water en de dagen dat er water uit de kraan kwam was dit een zielig straaltje.
De aanhouder wint, al kan dat zes jaar duren! Sinds kort heeft Aqualectra ingegrepen en heeft onze straat, met ongeveer 40 huizen tegen een heuvel aan gelegen, stromend water en dat zelfs met een hoge druk.
Langs deze weg willen wij de directie en vele medewerkers bij Aqualectra bedanken voor hun inzet en het geduld dat ze hadden met de zeker 150 telefoontjes, 10 brieven/faxen die richting hoofdkantoor zijn gegaan. Namens de bewoners van Seru Kabaje bedankt voor het stromend water.
John Baselmans, Curaçao

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).