‘Gay Parade verdeelt de bevolking’ kopte deze krant op 26 september. Volgens Marilyn Moses van MP is zij ‘niet te spreken over de Gay Parade’, bla, bla. Vraag ik mij af waar zij het recht vandaan haalt namens de bevolking te spreken. Mijn mandaat heeft zij niet en ik denk dat velen er eveneens zo over denken.
Ik ben in opperste verbijstering dat deze mevrouw bezig is, overigens net als mevrouw Raveneau van de PS die zich in de meest schandalige termen uitliet, tweedracht te zaaien en mensen zelfs uit te sluiten.
Ik wil aan Moses eigenlijk geen woord meer vuilmaken, behalve dat zij haar juiste aard als ‘mens’ heeft laten zien door de MFK met Gilmar ‘Pik’ Pisas aan het hoofd een paar weken op kosten van de gemeenschap te laten regeren, met alle gevolgen voor de belastingbetaler van dien.
Josef Martina
Curaçao

ADBrief 800


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.