Meindert Rojer (KdNT) geeft in uw krant van 22 maart aan dat ‘de bevolking is gewaarschuwd voor aanslagen en branden’, het destabiliseren van de Curaçaose maatschappij en wat verder gebrabbel in de ruimte.
Rojer maakt deel uit van de ‘Groep van 12’ in de Staten die samen met Schotte c.s. al maanden bezig is met het destabiliseren van onze maatschappij door ophitsing en intimidatie, dus waar heeft hij het over.
Het zou beter zijn als hij zijn beweringen aan het Openbaar Ministerie (OM) of aan de politie doorgeeft. Uiteindelijk zijn dat de aangewezen instanties.
Rojer moet zich in feite diep schamen om maar zo’n greep in de ruimte te doen en mensen tegen elkaar op te hitsen wat volstrekt onnodig is, tenzij hij natuurlijk meer weet heeft van wat er afspeelt. Ik vind het gewoon payaso-gedrag en ernstige vervaging van waarden en normen.
Ik hoop dat het OM uit zichzelf onderzoek naar dergelijke uitlatingen gaat doen.
Dit is te crazy voor woorden.
Shame on you, really.
Josef Martina,
Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).