In het kader van het 70-jarig bestaan van de Lions Club heeft deze organisatie in samenwerking met Living Leadership Foundation, John Maxwell uitgenodigd als keynote speaker.
Als een Kiwanian wil ik mijn vrienden van de Lions feliciteren met hun 70-jarig bestaan en hen het allerbeste toewensen met hun organisatie. Keep on the good work you are doing for the community
John Maxwell is een spreker van klasse die zijn publiek op een bijzondere manier weet te boeien. Zijn boodschap is een van Intentional Living, vrij vertaald betekent dit ‘bewust leven’. Hij gaat hierbij uit van drie basisprincipes namelijk: 1. Waardeer je medemens, 2. Geloof in de medemens en 3. Heb onvoorwaardelijke liefde voor je medemens. Als je dit doet zal je merken hoe je hele leven verandert.
Hij stelt dat het geheim van onze successen ligt in datgene wat wij dagelijks doen. Vandaag is belangrijk. We hechten te veel waarde aan morgen, overdrijven gisteren en onderschatten vaak vandaag om succesvolle beslissingen te nemen. Ook gaf hij aan dat over het algemeen het besluitvormingsproces bepaalt wat we gaan doen. Hij legde tevens heel erg de nadruk op onze attitude, die volgens hem meestal bepaalt hoe succesvol je kunt zijn in je leven.
Wat volgens hem ook belangrijk is in het leven, is het doen van giften en weten waar deze naartoe gaan. ,,Do you giving while you live, so that you know where they go”
Verder stond hij tijdens zijn presentatie stil bij het belang van de band die je met je kind moet hebben en hoe deze zo veel mogelijk aangesterkt dient te worden, zodat hij/zij weet dat je voor hem/haar klaar staat en dat niemand zoveel van hem/haar kan houden als jij als zijn/haar vader of moeder.
Hij heeft verschillende keren bepaalde onderdelen herhaald, maar dit was mijns inziens om de waarde ervan te benadrukken. Een beslist interessante ochtend waar iedereen zeker van genoten zal hebben. Al was de boodschap niet echt nieuw te noemen, was het zeker voor velen van ons in de zaal zeker een ‘refreshment’.
Lions Club Curaçao en Living Leadership Foundation proficiat! De heer John Maxwell heeft lovend over Curaçao gesproken en vindt ons eiland een geweldige plaats om te verblijven.
Anthony Haile, Curaçao


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.