Als ik het bericht over de oud-directeur van de Taams Kliniek goed begrijp, had zij recht op 34.666,66 gulden per maand en eigende zij zichzelf in plaats hiervan gemiddeld 75.193,00 gulden per maand toe. Het onderwerp in de rechtszaak is dus dat de oud-directeur gemiddeld per maand 40.526,34 gulden te veel van de kliniek ontvangen heeft.
Voor de gemeenschap is echter iets heel anders relevant: een vergoeding van 34.666,66 gulden per maand is dermate buiten proporties, dat de ligdagtarieven blijkbaar helemaal niet verhoogd hoeven te worden. Ze kunnen zelfs een stuk omlaag, als men het geld tenminste niet besteedt aan absurde management fees. Of heb ik het echt niet begrepen?
Alex Roose, Curaçao


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).