Al tijdens leven van een patiënt van mij werd er - terwijl hij op zijn ziek- en later sterfbed lag - koper gestolen van zijn bedrijf op zijn terrein. Men wist dat hij totaal weerloos was. Dit terwijl hij lokale mensen werk gaf.
Nu, een luttele aantal maanden later is zijn huis gestript en leeggestolen van werkelijk alles, inclusief ramen en deuren. Te zien vanaf de openbare weg waar zijn woning aan grenst.
Toen we recent op basis van dit gegeven een kijkje gingen nemen, troffen we lokale dieven aan. Men nam zelfs een dreigende houding naar ons aan.
Is dit de werkelijke ware aard van het beestje? Dushi hende nos ta?
BERGUENSA! Waar gaan we naar toe - Unda nos ta bai?
Sommer MKF, Curaçao

 


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.