Al het nieuws

Van onze redactie

Dubai - Jean-Julien Rojer en Horia Tecau zijn er niet in geslaagd de finale te halen van het ATP-toernooi in Dubai. Dat schrijft Tennis.nl

. Ondanks een matchpoint te hebben gehad ging het als tweede geplaatste Nederlands/Roemeense koppel uiteindelijk in een matchtiebreak onderuit tegen Rohan Bopanna en Daniël Nestor: 4-6 7-6(9) 11-9.

Nadat Rojer en Tecau in de eerste set aan één breakpoint genoeg hadden om het verschil te maken, eindigde de tweede set in een tiebreak. Daarin vlogen de kansen over en weer. Het Canadees/Indische duo, dat in Rotterdam nog in de kwartfinale werd uitgeschakeld, trok toch aan het langste eind, waardoor er direct weer een tiebreak volgde.

In deze beslissende matchtiebreak verspeelden Rojer en Tecau een vroege 5-1 voorsprong. Bij 9-8 kregen de winnaars van het WTT toernooi in Rotterdam een matchpoint, maar met drie punten op rij trokken Bopanna en Nestor de wedstrijd naar zich toe.

Rojer en Tecau haalden dit seizoen tot nu toe de halve finales in elk toernooi waarin ze deelnamen. De andere halve finale gaat later vandaag tussen de koppels Dominic Inglot/Florin Mergea en Aisam-Ul-Haq Qureshi/Nenad Zimonjic. Qureshi was tot 2013 nog de dubbelpartner van Rojer, terwijl Zimonjic jarenlang met Nestor speelde.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).