Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad/Texas - Zou Jurickson Profar nog wel kunnen honkballen dit seizoen? Die vraag spookte door het hoofd van honkbalminnend Curaçao de afgelopen dagen.

Pech voor de honkbalfans, want ook dit seizoen moet de 22-jarige Curaçaoënaar aan de kant doorbrengen.
Profar zal dit seizoen niet meer in actie komen voor zijn Major League-team Texas Rangers. De honkballer heeft zich laten opereren aan een schouderblessure. Na die ingreep bepaalden specialisten dat hij een streep moet zetten door dit seizoen.
Profar, op Curaçao geboren, miste door een blessure aan zijn schouder al het hele vorige seizoen in de MLB. Hij was bezig met zijn revalidatie, maar uit een MRI-scan bleek dat hij toch een operatie moet ondergaan.
In september kreeg Profar al het advies om zich te laten opereren, maar toen was er nog de hoop dat hij ook met intensief revalideren van zijn schouderblessure af kon komen.
De blessure van Profar betekent een forse tegenvaller voor Texas Rangers, die vorig seizoen veel geplaagd werd door blessures. Het team slaagde er de afgelopen drie jaar niet in om de play-offs te bereiken.
Profar werd in 2011 uitgeroepen tot een van de grootste talenten van de MLB.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).