Al het nieuws

Willemstad - Premier Ivar Asjes (PS) en minister Earl Balborda van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (PNP) hebben gisteren een Memorandum of Understanding getekend met ARBJ-Foundation voor de renovatie van het Little League Stadion te Muizenberg.

ARJB-Foundation is de stichting van één van de bekendste honkbalhelden van Curaçao: Andruw Jones. De renovatie van het stadion te Muizenberg houdt in dat het complex een volledige facelift krijgt. De werkzaamheden zullen gericht worden op het renoveren van de twee ‘dug-outs’, de bars, een uitbreiding van het honkbalveld en meer parkeerruimte. Ook moeten er minstens 2.000 nieuwe stoelen worden geplaatst in het stadion voor het publiek.
De renovatie van het Little League Stadion valt ook onder de strategische doelen van de huidige regering die in het regeerprogramma ‘Speransa i Konfiansa’ zijn opgenomen. Een belangrijk aspect hierbij is de vorming van een natie en aangezien sport hierbij een belangrijke rol speelt, investeert de regering hier graag in. ,,Als klein eiland wordt de naam van Curaçao toch regelmatig genoemd op het gebied van sport. Dit kan er ook voor zorgen dat potentiële investeerders een kijkje komen nemen en uiteindelijk besluiten te investeren in sport op het eiland”, aldus de regering.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).