Al het nieuws

Willemstad - Atletiekclub Trupial-AutoCity is door de Federatie van Olympische Sporten (FDOK) uitgeroepen tot atletiekclub van het jaar 2014.

In een enthousiast schrijven feliciteert de club de atleten, trainers, bestuursleden, medewerkers en fans van de club met het behaalde resultaat en speciaal de hoofdsponsor van de club AutoCity. Naast de bekende autohandelaar zijn ook het Algemeen Pensioenfonds van Curaçao (APC), MCB Bank, Insel Air, Curaçao Bottling Co, Kusters Trading, Curaçaose Wegenbouw, Satex, Changes Pro Sport, Score, Kortijn, en een flink aantal andere bedrijven sponsor van de club.
,,De prijs is een stimulans om verder te werken voor onze leden en de jeugd van het eiland”, aldus de club.

 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).