In het AD van afgelopen zaterdag verscheen een opiniebijdrage van Petra Meese. Zij besteedt aandacht aan de huidige verhoudingen van de Caribische eilanden met Den Haag. Zij omschrijft mij als ‘een van corruptie verdachte CDA-Rijksvertegenwoordiger’. Ik heb haar vriendelijk verzocht dit te corrigeren. Deze aantijging mist elke grond. Ik heb haar als historica gevraagd zich aan de feiten te houden. Zij weigert dit en verwijst naar algemene mediaberichten. Op mijn vraag welke dat zijn, laat ze me weten het zelf maar uit te zoeken. Nu de historica Meese zich in haar opinie niet op feiten wil baseren, ben ik genoodzaakt dit bij deze zelf te melden.
Wilbert Stolte,
voormalig Rijksvertegenwoordiger

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).