Tijdens mijn eerste vakantiedag op Curaçao maakte ik letterlijk een misstap. De huisarts verwees mij voor nader onderzoek naar Sehos. Daar werd een breuk geconstateerd. En werd mijn voet gegipst door een zeer vriendelijke en deskundige gipsmeester. Hij gaf zeer goede uitleg aan de hand van de röntgenfoto’s. Binnen twee uur was het hele traject doorlopen van intake, röntgenfoto’s tot en met gipsen. De gehele behandeling was soepel en vriendelijk. Ik heb grote bewondering gekregen voor de medewerkers die hier onder niet zo optimale omstandigheden zo gemotiveerd en vriendelijk hun werk blijven doen. Je hoort wel eens andere verhalen, maar ik heb niets dan lof. Hartelijk dank aan allen voor de prima zorg.
Mia Heijerman, Nederland

ADletters logo


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).